2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Juhász Hajnalka: Ténykérdéseket ideológiai alapon nem lehet vitatni

2019. június 28., péntek 20:25

Sportoló, divattervező vagy orvos? Egyik sem és egy kicsit mégis mindegyik. Ő Juhász Hajnalka a KDNP országgyűlési képviselője, a Hungary Helps miniszteri biztosa. Röviden egy nő a politikában.

„Olyan női politikus szeretnék lenni, aki ha belép egy terembe, akkor nem azért fordulnak meg mert harsány, hangos vagy mert bejelentik, hogy megjött, hanem mert van egy olyan kiegyensúlyozott, nyugodt kisugárzása, amitől az emberek érzik ezt az azurát és automatikusan megfordulnak. „

Folyamatosan rendezvényeken és megbeszéléseken kell helytállnia, de nagyon hálás, hogy országgyűlési képviselő lehet.

Fontosnak tartja, hogy ízlésesen, visszafogottan és mégis divatosan öltözködjön, hiszen elmondása szerint azért, mert valakinek van egy komoly munkája még lehet nagyon nyitott arra, hogy kövesse a divatot, hogy nőies legyen, de előtérbe helyezte az egyéniségének megvalósítása.  Ebben egy divattervező, Kovács Erika segít neki, akit hosszas keresés után talált meg. 

„Ha én külföldre megyek, akkor nem csak az a fontos, hogy én egy női politikus vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy felkészült legyen, hanem legyen egy kép arról, hogy elegáns vagyok.”

Juhász Hajnalkát a HírTV Plusz Mínusz című műsorának kulisszái mögött is kérdeztük. Elmondta a vita legérzékenyebb része számára az volt, amikor olyan ténykérdéseket vitatott partnere, mint például a keresztényüldözés. Hozzátette, az ilyen televíziós felvételek előtt nagyon fontosnak tartja, hogy önmagában megfogalmazza azt a legfontosabb üzenetet, amit át szeretne adni.

Rengeteget edz, hiszen a mindennapi feszültséget le kell vezetnie. Hetente többször is súlyzós edzése van.

Testvére pedig a Kardiológiai intézetben dolgozik, szívsebészként. Legfőképpen stresszkezelésben nyújt segítséget neki Dr. Juhász Boglárka. A testvérek elmondták, nagyon tudatos nevelést kaptak. Szüleiktől istenhitet és hazaszeretetet kaptak.

HírTV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!