2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Olimpia 2020

Krausz Gábor brutális őszinteséggel osztotta ki a Hosszú Katinkát kritizálókat

Kifakadt az internet népe a háromszoros olimpiai bajnok mostani Tokióban nyújtott teljesítménye miatt. Hazánk egyik legismertebb séfe, Krausz Gábor pedig kőkeményen beleszáált a kommentelőkbe.

A koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztott tokiói olimpiát idén rendezték meg, ami július 23-tól augusztus 8-ig tart. Az vitathatatlan, hogy a mostani ötkarikás játékokon Hosszú Katinka kicsit rosszabbul teljesít. Ezt a tényt maga az úszó sem vitatja. Egy korábbi interjúban azt is elmondta, mi állhat a háttérben, szerinte ha nincs a pandémia okozta leállás, akkor biztosan nem így úszna.

A sorozatos támadásokat már hazánk egyik legismertebb séfe, Krausz Gábor sem bírta. Ezért egy igazán szívből jövő üzenetet tett közzé a Facebook-oldalán.

„Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál, amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok. Szégyen, ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy, akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös pi**ba! Köszönjük neked BAJNOK”

– írta posztjában a séf.

Metropol

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!