2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 18:30

Olimpia 2020

Krausz Gábor brutális őszinteséggel osztotta ki a Hosszú Katinkát kritizálókat

Kifakadt az internet népe a háromszoros olimpiai bajnok mostani Tokióban nyújtott teljesítménye miatt. Hazánk egyik legismertebb séfe, Krausz Gábor pedig kőkeményen beleszáált a kommentelőkbe.

  • Krausz Gábor brutális őszinteséggel osztotta ki a Hosszú Katinkát kritizálókat

A koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztott tokiói olimpiát idén rendezték meg, ami július 23-tól augusztus 8-ig tart. Az vitathatatlan, hogy a mostani ötkarikás játékokon Hosszú Katinka kicsit rosszabbul teljesít. Ezt a tényt maga az úszó sem vitatja. Egy korábbi interjúban azt is elmondta, mi állhat a háttérben, szerinte ha nincs a pandémia okozta leállás, akkor biztosan nem így úszna.

A sorozatos támadásokat már hazánk egyik legismertebb séfe, Krausz Gábor sem bírta. Ezért egy igazán szívből jövő üzenetet tett közzé a Facebook-oldalán.

„Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál, amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok. Szégyen, ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy, akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös pi**ba! Köszönjük neked BAJNOK”

– írta posztjában a séf.

Metropol

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!