2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Olimpia 2020

Hazaküldtek japánból két belarusz edzőt

Kizárták az Olimpiáról, és kiutasították azt a két fehérorosz edzőt, akik nem engedték rajthoz állni egyik futójukat. Kriszcina Cimano-uszkaja előzőleg nyilvánosan arról panaszkodott, hogy olyan számban versenyeztetnék, amire nem készült fel, és bírálta edzőit, valamint hazája olimpiai csapatát. Edzői ezt követően haza is akarták küldeni. A futónő azonban a lengyel nagykövetségen menedékjogot kért és kapott, csütörtökön pedig meg is érkezett Varsóba. Az olimpikon azt nyilatkozta: édesanyja megüzente, ne menjen haza, mert nem biztonságos.

  • Hazaküldtek japánból két belarusz edzőt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!