2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Olimpia 2020

Hazaküldtek japánból két belarusz edzőt

Kizárták az Olimpiáról, és kiutasították azt a két fehérorosz edzőt, akik nem engedték rajthoz állni egyik futójukat. Kriszcina Cimano-uszkaja előzőleg nyilvánosan arról panaszkodott, hogy olyan számban versenyeztetnék, amire nem készült fel, és bírálta edzőit, valamint hazája olimpiai csapatát. Edzői ezt követően haza is akarták küldeni. A futónő azonban a lengyel nagykövetségen menedékjogot kért és kapott, csütörtökön pedig meg is érkezett Varsóba. Az olimpikon azt nyilatkozta: édesanyja megüzente, ne menjen haza, mert nem biztonságos.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!