2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Vörös vonalak – Egyenesen

Hír TV

2017. november 29., szerda 16:02, frissítve: csütörtök 15:56

Adás:
2017. november 29., szerda 19.00.
2017. november 30., csütörtök 0.30.
2017. november 30., csütörtök 13.00.

Vörös vonalak
A Demokratikus Koalíció szerint az MSZP szivárogtatta ki a két párt közötti megállapodás tervezetét, a szocialisták viszont a DK-ra mutogatnak. Eljön, és tiszta vizet önt a pohárba az MSZP elnöke, Molnár Gyula.

Rajta nem múlik
A Jobbik támogatását is elfogadná a független jelöltként induló konzervatív közgazdász. A KSH volt elnöke a DK számára is vállalható, de ha kell, visszalépni is kész a kormányváltás érdekében. A stúdióba várjuk Mellár Tamást.

Erre csörög
Közösségi finanszírozásból mérné fel a Közös Ország Mozgalom, hogy kik a legesélyesebb ellenzéki jelöltek a 106 egyéni körzetben. Egy ilyen kutatáshoz rengeteg pénzre van szükség. Kérdés persze, hogy lesznek-e adakozó kedvű szavazók. Erre is válaszol Gulyás Márton.

Free Tibet
2008-ban még Balog Zoltánnal együtt lengette a tibeti zászlót, ma viszont lerohanják, bilincsbe verik, előállítják, és még a telefonját is blokkolják a szolgálatok. Vendégünk a Tibetet Segítő Társaság elnöke, Hendrey Tibor.

Romokban
Gusztustalan állapotokról számolt be egy szülő a Facebookon, akinek a lánya vírusos fertőzéssel került a szegedi gyerekkórház fertőzőosztályára. Az Együtt egészségpolitikusa szerint a szakdolgozók fizetésével is komoly bajok vannak. Itt lesz Komáromi Zoltán.

Vélemény
Egymásra mutogat a DK és az MSZP vezetése azt követően, hogy kiszivárgott a két párt közötti megállapodás tervezete. Kálmán Olga két mai vendége is vett már részt hasonló egyezkedéseken. A stúdióba várjuk Lendvai Ildikót és Kuncze Gábort.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!