2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Vallomás - Egyenesen

Hír TV

2018. május 7., hétfő 16:30, frissítve: hétfő 16:30

Adás:
2018. május 7., hétfő, 19.00.

Tartózkodás
Nem szavazták meg fideszes képviselők az EP a sajtószabadság és az újságírók védelme érdekében készült állásfoglalást. Ami egyebek mellett azt szorgalmazza, hogy rendszeresen ellenőrizzék a médiatulajdonosokhoz jutó közpénzeket és azok felhasználását is – itt lesz Ujhelyi István EP képviselő.

Létbizonytalanság
Tízezrek kerülhetnek utcára. Nemcsak a nemfizető hiteleseket, de az önkormányzati bérlakásban élőket is fenyegeti a kilakoltatás veszélye. Mit javasol a Jobbik? ezt is megkérdezzük Z. Kárpát Dánieltől.

Ellenállók
Hiába a lezárások, egész napos tüntetést lesz a Parlament környékén kedden az országgyűlés megalakulásakor. Hétfőn élőlánc, kedd este pedig több tízezres tüntetésre készülnek. A stúdióba várjuk a szervezőket.

Vallomás
Saját bevallása szerint megvezette Gyárfás Tamást, pénzt is kapott tőle, de tagadja, hogy köze lenne a Fenyő-gyilkossághoz. Vendégünk Tasnádi Péter.

Kormányalakítás
Hivatalosan is felkérte a kormányalakításra Áder János Orbán Viktort. A miniszterelnök azt ígérte, a kétharmaddal, a háromharmadot fogja szolgálni. Kálmán Olga erről is beszélget Somogyi Zoltánnal és Horn Gáborral.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!