2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Vallatószék – Egyenesen

Hír TV

2017. október 30., hétfő 16:32, frissítve: hétfő 16:57

Adás:
2017. október 30., hétfő 19.30
2017. október 31., kedd 00.05
2017. október 31., kedd 13.30

Nagyüzem
Rendszerszintű közbeszerzési visszaélések történhettek az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál – állítja az LMP társelnöke. A kórházfenntartót négy tender miatt csaknem 100 millió forintra bírságolták. Itt lesz Hadházy Ákos.

Tanárhiány
A Klik vezetője szerint furcsa, hogy a sajtó ennyit foglalkozik a pedagógushiánnyal. Pedig minden harmadik iskolában keresnek tanárt, és becslések szerint több száz betöltetlen álláshely van. Vendégünk a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke, Galló Istvánné.

Vallatószék
Minden korábbinál részletesebb egészségügyi adatgyűjtésre kötelezi a háziorvosokat egy minap megjelent jogszabály. Szakemberek szerint már a családi titkainkra is kíváncsi a kormány. A stúdióba várjuk az Együtt szakpolitikusát, Komáromi Zoltánt.

Megy a gőzös
Ismét Gaskó István a VDSZSZ elnöke. Úgy tűnik, a vasutas-szakszervezeti szövetséget nem ijesztette meg a korábban is Gaskó által vezetett szervezetek ügyében zajló rendőrségi eljárás. Mivel érdemelte ki a bizalmat? Megkérdezzük Gaskó Istvántól.

Ítélet
A Mol nyitott arra, hogy eladja részesedését a horvát olajipari vállalatban – közölte a Mol-csoport azt követően, hogy a svájci bíróság végleg lezárta a vállalattal szembeni eljárást. Vendégünk a Mol-csoport jogi vezetője, Kara Pál.

Kérdezni tilos!
Az egekbe magasztalta Farkas Flóriánt a Lungo Drom hétvégi kongresszusán Balog Zoltán. A miniszter szerint Farkas háta mögött botránymentes évek állnak, és ő az első cigány vezető, akivel érdemben lehet együttműködni. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Lendvai Ildikóval és Kuncze Gáborral.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!