2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Troll – Egyenesen

Hír TV

2018. május 2., szerda 14:54, frissítve: szerda 15:07

Adás:
2018. május 2., szerda, 19.00.

Troll
A köztévé után a közrádiót is meghekkelte Hadházy Ákos, aki élő adásban sorolt a Fidesz korrupciógyanús ügyeit. A stúdióban az LMP országgyűlési képviselője.

Dilemma
Még a nyáron eldől, hogyan folytatja tovább az Együtt, amelynek a választási kudarc után 150 millió forintot kell visszafizetnie az államnak. Merre tovább? Itt lesz Juhász Péter leköszönő elnök.

Elégedetlenek
A választók többségének nem tetszik a Fidesz kétharmados győzelme – állítja a Publicus közvéleménykutató friss felmérése. Hol élnek és mit csinálnak az elégedetlenek? Vendégünk Pulai András stratégiai igazgató.

Kézivezérlés
Újjászervezné magát a lebénult ellenzék, de egyelőre nem tudni, hogyan.Közben összeállt a negyedik Orbán-kormány, melynek vezetője minden eddiginél centrálisabb irányításra készül. Itt lesz Kéri László politológus

Vélemény
Több szavazókörben is sérült a választások tisztasága. Az ellenzék után már a Kúria is ezt mondja.Ám hiába derülnek ki a problémás esetek, a választást sehol sem ismétlik meg. Kálmán Olga erről is beszélget Pető Péterrel és Pikó Andrással.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!