2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Meglepő javaslat – Egyenesen

Hír TV

2017. október 26., csütörtök 18:13, frissítve: csütörtök 18:16

Adás:
2017. október 26., csütörtök 19.30
2017. október 27., péntek 00.00
2017. október 27., péntek 13.30

Auditálás
A Jobbik gyanúsnak tartja, hogy nem kérdezhették a szakszolgálatokat a képviselők a Szcientológia Egyház elleni nyomozásról. Pedig úgy tudjuk, a szcientológusok szerettek volna részt venni a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Itt lesz a Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám.

Meglepő javaslat
A Független Kisgazdapárt összefogna a Jobbikkal és az LMP-vel. Ez eddig egy átlagos hír. Ha azonban hozzátesszük, hogy a párt Simicska Lajost látná szívesen közös miniszterelnök-jelöltként, akkor a javaslat máris sokkal izgalmasabb. Vendégünk az alelnök, Atyánszky György.

Koncentrált hatalom
A társadalom megbénult, Orbán Viktor mindent kénye-kedve szerint irányít. A Monarchia óta nem volt példa ekkora hatalomkoncentrációra – ezt az Ausztriában élő újságíró állítja nemrégiben megjelent könyvében. A publicista szerint azonban egy erősnek tűnő rendszer is váratlanul összedőlhet. Vendégünk Paul Lendvai.

Mozgó világ
Bárándy Gergely azt mondja, Orbán annyira lepusztítja a jogállamot, hogy muszáj összefogni. A szocialista képviselő szerint kell egy baloldali váltópárt, akkor is, ha azt nem MSZP-nek hívják majd. A stúdióba várjuk Bárándy Gergelyt.

Vélemény
Ki kell adnia a kormánynak, hogy melyik sportklub mennyi taopénzt kapott. A Transparency International másfél évig pereskedett az adatok nyilvánosságáért. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Farkas Attila Mártonnal és Palotás Jánossal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!