2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Ébredés – Egyenesen

Hír TV

2018. február 22., csütörtök 14:36, frissítve: csütörtök 16:23

Adás:
2018. február 21., szerda 19.00.
2018. február 22., csütörtök 0.30.
2018. február 22., csütörtök 13.05.

Ébredés
Az Új Kezdet után hamarosan a Momentummal is tárgyalóasztalhoz ülhet az LMP – így az eddig remete ellenzékiségben kampányoló pártok is végre szövetségesre találhatnak. Itt lesz az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett.

Mélypont
Mészáros Lőrinc mesébe illő gazdagodása és az Elios-botrány is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországot ma már az unió egyik legkorruptabb államaként tartják számon. Hogyan lehet visszaszorítani a rendszerszintű korrupciót? A választ a Jobbik képviselőjétől, Szilágyi Györgytől várjuk.

Nem jogerős
Kilenc évre ítélte a bíróság a lúgos támadással vádolt gyerekorvost, de B. Krisztián még mindig ártatlannak vallja magát. Az ítélet nem jogerős: az öt éve húzódó eljárás harmadfokon folytatódik. A stúdióba várjuk a sértett Renner Erikát és ügyvédjét, Gál Andrást.

Megzsarolva
Obszcén stílusban beszélt településvezetők előtt Putnok polgármestere. Tamás Barnabás azzal fenyegetőzött, hogy a választások után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavaz. Vendégünk a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke, Gémesi György.

Méregpirula
Mindenki ott indul, ahol akar – ezzel válaszolt az őt támadó DK vezetésének a MoMa elnöke, aki Oláh Lajossal szemben jelölteti magát a főváros 5-ös számú választókerületében. Milyen ajánlatot várna a visszalépésért cserébe? Megkérdezzük Bokros Lajost.

Dr. Németh
A Fidesz alelnöke szerint a sürgősségi ellátás helyzete nem olyan tragikus, mint ahogy lefestik. Németh Szilárd a Magyar Nemzetnek azt mondta: „velünk született probléma”, hogy minden üggyel szeretnénk orvoshoz szaladni. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Bogdán Lászlóval és Pető Péterrel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!