2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kultúra

Zselici Tüzes Lecsófőző Kavalkád

A hagyományos mellett káposztával, csülökkel, kolbásszal vagy éppen babbal is készült lecsó Bőszénfán. A Zselici Tüzes Lecsófőző Kavalkádon idén 34 helyi és más, somogyi csapat indult. Az egész napos programot immár 19. alkalommal szervezték meg azzal a céllal, hogy a település és a környék értékeire felhívják a figyelmet.

  • Zselici Tüzes Lecsófőző Kavalkád

A hagyományos mellett káposztával, csülökkel, kolbásszal vagy éppen babbal is készült a lecsó Bőszénfán. A Zselici Tüzes Lecsófőző Kavalkádon idén 34 helyi és más, somogyi csapat indult, hogy ki-ki a saját szájíze szerint készítse el a magyaros ételt. Az egész napos programot immár 19. alkalommal szervezték meg azzal a céllal, hogy a település és a környék értékeire felhívják a figyelmet.

Idén összesen 34 csapat fogott fakanalat a Zselici Tüzes Lecsófőző Kavalkádon.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét Budapesten koncertezik a Pantera

Ismét Budapesten koncertezik a Pantera

Ismét Magyarországon ad koncertet a Pantera. A metálzene történetének egyik legnagyobb hatású zenekara jövő év eleji európai turnéja keretében 2025. február 3-án lép fel a Budapest Sportarénában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!