2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kultúra

Új bútorok a sárhidai óvodában

Új bútorokkal és játékokkal gazdagodott a sárhidai óvoda. A zalai kistelepülés intézménye a Magyar Falu Program több, mint ötmillió forintos támogatásával tudott fejlődni.

  • Új bútorok a sárhidai óvodában

Zenés-táncos műsorukkal mondtak köszönetet óvodájuk csinosításáért a kicsik. Az új eszközökből az udvarra is kerültek.

Ezúttal öt és félmillió forintot tudtak az intézmény korszerűsítésére fordítani. Ezt az összeget a tavalyi pályázaton nyerte el a település.

A Zalaegerszeg környéki községek szinte kivétel nélkül részesültek a Magyar Falu Program támogatásából az elmúlt két évben. Akadt ahol utak, járdák újultak meg, másutt - mint Sárhidán is - intézményeik fejlesztésére fordították a kapott összeget.

Sárhidán időközben elkezdődött az orvosi rendelő felújítása. Annak költségeit is a Magyar Falu Programból finanszírozza a település.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Filmpremier a Puskinban: Aranyszőnyeg – A gernyeszegi Teleki-ház feltámadása

Filmpremier a Puskinban: Aranyszőnyeg – A gernyeszegi Teleki-ház feltámadása

Erdély és Magyarország egyik legjelentősebb arisztokrata családja, a Telekiek sorsa elevenedik meg Major Anita és Margittai Gábor Aranyszőnyeg című dokumentumfilmjében. Az alkotás premierjét február 28-án, szerdán tartja az MCC Magyar Összetartozás Intézete a budapesti Puskin moziban két díszvendég jelenlétében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!