2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Kultúra

Segítő és terápiás kutyák kiképzését támogató pályázat indul

Fogyatékossággal élő embereket segítő kutyák és terápiás ebek kiképzését végző civil szervezetek számára nyílt pályázati lehetőség.

  • Segítő és terápiás kutyák kiképzését támogató pályázat indul

Fogyatékossággal élő embereket segítő kutyák és terápiás ebek kiképzését végző civil szervezetek számára nyílt pályázati lehetőség. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára hangsúlyozta a segítő kutya az akadálymentesítés eszköze.

Magyarországon a fogyatékossággal élők és hozzátartozóik több mint egymillióan vannak, ezért segítő kutyák és terápiás ebek kiképzését végző civil szervezetek számára több mint 40 millió forint értékben nyílt pályázati lehetőség.

Fülöp Attila hozzátette a jelentkezéseket április 30-ig lehet benyújtani.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító – Az Ég tartja a Földet

Napindító – Az Ég tartja a Földet

Ma van az ősbemutatója Az Ég tartja a Földet című, Szent Erzsébetről szóló musicalnek a Kecskeméti Nemzeti Színházban. A stúdióban Zsuffa Tünde, a darab írója volt a vendégünk.
Nemzetközi díjat nyert a Pénzmúzeum

Nemzetközi díjat nyert a Pénzmúzeum

A European Museum Academy (EMA) 20 tagú nemzetközi zsűrije fődíjjal jutalmazta a Széll Kálmán téren található Magyar Pénzmúzeumot. A szombat este Temesváron rendezett döntőben 20 ország 34 múzeuma versenyzett, magyarországi intézmény először nyerte el a rangos kitüntetést – tájékoztatta az intézmény az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!