2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Kultúra

Rétvári Bence: Évről évre nő a gyemekvállalási kedv

  • Rétvári Bence: Évről évre nő a gyemekvállalási kedv

Évről évre nő a gyerekvállalási kedv a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően - mondta a KDNP országgyűlési képviselője, miután átadott egy minibölcsődét Vácdukán. Rétvári Bence hangsúlyozta: 2010. óta megduplázódott azon települések száma, ahol van bölcsődei ellátás.

Az 1700 lelkes településen több, mint háromszáz gyerek él, az elmúlt években pedig a születések száma is megugrott.

A mini bölcsőde február 15-től, fogadja a gyermekeket. A térség kereszténydemokrata országgyűlési képviselője az átadón azt mondta: a kormányzati támogatásoknak köszönhetően évről évre nő a gyermekvállalási kedv.

A minibölcsőde építése csaknem 59 millió forintba került, amelyből 40-et a Pest Megyei Önkormányzat, 19 milliót pedig a település állt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!