2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 15:05

Kultúra

Orbán Viktor is gratulált Deák Bill Gyulának születésnapja alkalmából + videó

Caramel lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

  • Orbán Viktor is gratulált Deák Bill Gyulának születésnapja alkalmából + videó

Caramel a magyar zenei élet kiemelkedő alakja. Közel két évtizede uralkodik a hazai könnyűzenei égbolton. Teltházas aréna koncertek, platina- és aranylemezek jelzik pályájának fényét, szerzeményeit 100 milliónál is többen hallgatták meg. Számos elismerést kapott, többek között háromszor Fonogram-díjat, valamint 2018-ban Máté Péter-díjat az életművéért. Ezúttal is felemelő személyiségével és csodálatos hangjával ragadja magával a közönséget.

"Deák Bill, a " legfeketébb hangú" zenei ikonunk. Az általa képviselt blues különlegessége abban rejlik, hogy Ő valóban egy igazán szerethető legenda, akit nem csak a szakma, hanem a közönség is nagyon szeret és elismer. Nagy életrajzi filmet érdemelne, hiszen roppant inspiráló az ő élettörténete. Olyan volumenű filmet érdemel, mint például Ray Charles Elvis, Whitney Houston..."

- mondta Caramel.

Deák Bill Gyula: A Blues Legenda ünneplése

Deák Bill Gyula vitathatatlanul a blues magyar királya, nemcsak generációkat, de egy egész zenei korszakot is meghatároz a bő fél évszázados pályafutása során. A muzsika iránti szenvedélye és elkötelezettsége maradandó lenyomat a zene világában. "A blues egy életforma, egy életérzés, ami magával ragad, és sosem ereszt. Nagy izgalommal várom a koncertet, és hatalmas hálám a közönség felé, amiért évtizedeken keresztül mellettem állt. Számomra hatalmas boldogság, gazdagság és elégedettség, hogy egész életemet annak szentelhetem, amit a világon a legjobban szeretek – a zene, a színpad és a közönség. Igyekszem viszonozni ezt a szeretetet és tiszteletet."- mondta Bill kapitány..

Deák Bill Gyula nemcsak itthon, de nemzetközileg is elismert énekes és zenész.

Munkásságáért számos díjat és elismerést kapott, az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kiemelkedő példamutatásáért elnyerte a Magyar Érdemrend Tisztikereszt kitüntetést.

A közelgő koncert nagyon ígéretes lesz, átöleli az eddigi évek muzsikáját, teletűzdelve a legjellegzetesebb kompozícióikkal, mint a "Rossz vér," "Kőbánya blues," "Felszarvazottak balladája," valamint az "István a Királyból" Torda karaktere újraélesztve.

"A koncertre olyan dalokkal készülünk, amelyekben az akkordmenetek egy kis bluesos színezetet kapnak. Emellett tervezünk néhány duettet, hogy méltóképpen tiszteleghessünk Bill zenei öröksége előtt."- mondta Caramel.

Caramel jelenléte a koncerten plusz zenei csemege lesz, ahol a közönségnek lehetősége nyílik átélni a könnyed dallamok és a mély érzelmek harmonikus találkozását.

A kormányfő levélben gratulált

Deák Bill Gyulát 75. születésnapja alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök is felköszöntötte és sok sikert kívánt az Aréna-koncertre is. 

A HírTV-ben 

Az Artisjus-díjas blues-énekes a múlt héten Napindító című műsorunknak is vendége volt: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Magna Hungaria címmel indít podcastot az MCC Magyar Összetartozás Intézete (MÖI). A közismert felületeken (YouTube, Spotify, Apple, Google) elérhető internetes hanganyag közeli és távoli határvidékekről, láthatatlan tájakról és korokról, történelemről és történelemhamisításról – a Kárpát-medencei magyarság húsba vágó kérdéseiről szól. Mindarról, ami megtart és itthon tart.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!