2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Kultúra

Online emlékezik meg a kormány a Nemzeti Összetartozás Napján

Online programokkal emlékezik meg a Nemzeti Összetartozás Napjáról a kormány. Tegnap este a Nemzeti Ünnepek és Emléknapok nevű Facebook oldalon és Youtube csatornán mutatták be a Hazám hazám című dal klipjét. Ugyanitt ma már dokumentumfilmeket és játékfilmeket tekinthetnek meg az érdeklődők. A felületeken láthatják Balogh Gábor történész rendkívüli történelem óráját, illetve este 10 óráig ingyenes online koncerteken vehetnek részt.

  • Online emlékezik meg a kormány a Nemzeti Összetartozás Napján

Már a nemzeti összetartozás napjának előestéjén találkozhattak új tartalommal azok, akik meglátogatták a Nemzeti ünnepek és emléknapok nevű Youtube csatornát, vagy Facebook oldalt. Este 8 órakor itt mutatták be a Hazám, hazám - az összetartozás dalát, melyben több magyar művész is közreműködött.

A felületeken egész nap új tartalmak kerültek bemutatásra: csütörtök reggel nyolc órától a trianoni békadiktátumról szóló dokumentumfilmeket, illetve az időszakot bemutató játékfilmeket tekinthetnek meg a látogatók.

Az érdeklődők 10 órától bekapcsolódhattak Balogh Gábor történész rendkívüli történelem órájába, amely a békediktátum aláírásának történetéről és következményeiről szólt.

Déltől a zenéé lett a főszerep a felületeken: 12 és este 10 óra között neves művészek, köztük Caramel, Ákos, vagy a Ghymes együttes előadásait. Este 10 órakor a tartalomfolyamot Tolcsvay László nemzeti összetartozás napjára készített dala zárja.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Teljes a Veszprém Blues Fesztivál programja

Napindító - Teljes a Veszprém Blues Fesztivál programja

Április 13-16. között rendezik meg a Veszprém Blues Fesztivált, amelyen négy nap alatt csaknem ötven koncert és több mint harmincöt fellépő várja a közönséget. Vendégünk volt Podlovics Péter, a fesztivál főszervezője.
Napindító - Jótékonysági előadás az Operában

Napindító - Jótékonysági előadás az Operában

Ismét sor kerül a Lions Klub szervezésében a hagyományos jótékonysági gyerekelőadásra a Magyar Állami Operaházban. A rászoruló gyermekek a Pomádé király új ruhája című előadást nézhetik majd meg. További részletek Ókovács Szilesztertől, az Operaház főigazgatója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!