2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban

Következik:

Híradó 12:00

Kultúra

Online emlékezik meg a kormány a Nemzeti Összetartozás Napján

Online programokkal emlékezik meg a Nemzeti Összetartozás Napjáról a kormány. Tegnap este a Nemzeti Ünnepek és Emléknapok nevű Facebook oldalon és Youtube csatornán mutatták be a Hazám hazám című dal klipjét. Ugyanitt ma már dokumentumfilmeket és játékfilmeket tekinthetnek meg az érdeklődők. A felületeken láthatják Balogh Gábor történész rendkívüli történelem óráját, illetve este 10 óráig ingyenes online koncerteken vehetnek részt.

  • Online emlékezik meg a kormány a Nemzeti Összetartozás Napján

Már a nemzeti összetartozás napjának előestéjén találkozhattak új tartalommal azok, akik meglátogatták a Nemzeti ünnepek és emléknapok nevű Youtube csatornát, vagy Facebook oldalt. Este 8 órakor itt mutatták be a Hazám, hazám - az összetartozás dalát, melyben több magyar művész is közreműködött.

A felületeken egész nap új tartalmak kerültek bemutatásra: csütörtök reggel nyolc órától a trianoni békadiktátumról szóló dokumentumfilmeket, illetve az időszakot bemutató játékfilmeket tekinthetnek meg a látogatók.

Az érdeklődők 10 órától bekapcsolódhattak Balogh Gábor történész rendkívüli történelem órájába, amely a békediktátum aláírásának történetéről és következményeiről szólt.

Déltől a zenéé lett a főszerep a felületeken: 12 és este 10 óra között neves művészek, köztük Caramel, Ákos, vagy a Ghymes együttes előadásait. Este 10 órakor a tartalomfolyamot Tolcsvay László nemzeti összetartozás napjára készített dala zárja.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb adaptáció készült a Monte Cristo grófjából

Újabb adaptáció készült a Monte Cristo grófjából

Újabb francia filmes adaptáció készült a Monte Cristo grófjából, Alexandre Dumas klasszikussá vált regényéből, amelyet szerda este mutattak be nagy sikerrel, versenyen kívül a 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!