2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kultúra

Nyáresti Jazz Express – frissítő koncertsorozatot indít a Vasúttörténeti Park

A Vasúttörténeti Park hagyományteremtő céllal indítja útjára koncertsorozatát, a Nyáresti Jazz Expresst, melynek keretén belül a három, egész estés koncertélményt piknik hangulattal körítve élhetik át az érdeklődők. A szabadtéri események palettáján idén először a jazz kedvelői a Park területén, egyedi miliőben vehetnek részt a műfaj nagyjainak előadásain.

  • Nyáresti Jazz Express – frissítő koncertsorozatot indít a Vasúttörténeti Park

A szabad ég alatt eltöltött esték népszerűsége a nyári hónapokban magától értetődő, azonban, ha ez kifinomult jazz zenével párosul, az élmény valóban egyedülálló. Ha a hangulathoz még egy sajátos helyszín elemei is hozzátesznek, akkor az élvezet tovább fokozható: a Vasúttörténeti Park családok által kedvelt látogatási úticélja most ezzel egészül ki, hiszen életre hívtak egy nyári jazz koncertsorozatot. A Nyáresti Jazz Express három, egész estés jazz-élménnyel várja látogatóit jól ismert fellépőivel. Zséda és a Kvartett nyitja a sort, garantálva a minőségi zenei szórakozást, majd Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert biztosítják a vendégek ellazulását és az igazi nyári, esti kikapcsolódást. A múltszázad Franciaországának hangulatában merülhet el mindenki, aki a vidám manouche swing stílus mellé teszi le a voksát, Edith Piaf sanzonok és más francia és angol, valamint magyar nyelvű örökzöldek dallamait hallgatva. 

A műfaj rajongóinak igazi csemegeként Fehér Adrienn Cserháti estje zárja a sort, a „Hamu és Gyémánt”. Ha a különleges helyszíni, és zenei élmény nem lenne elég, a Park gondoskodik a finom falatokról is: piknik kosarakkal, és válogatott, gasztronómiai ízélményekkel is készül. A dallamok mellé elfogyasztott krémek, olívabogyók, tapas-falatok és friss pékáruk méltó módon egészítik ki a kulturális élményt. A szabad ég alatt, plédeken ülve, finomságokkal felvértezve valódi kikapcsolódást nyújtanak a koncertek a rohanó hétköznapokból kiszakadni vágyó műkedvelőknek.

„Izgatottan vártuk, hogy a főváros új kulturális színfoltjaként elindíthassuk koncertsorozatunkat, melynek keretén belül ötvözzük a kifinomult zenei és gasztronómiai ízlés, és az új helyszín adta lehetőségek tárházát. A pihenés egy olyan formáját szeretnénk ezzel biztosítani, melynek részeként a Park otthont adhat új típusú élményeknek, megmutathatja egy másik arcát is. Mindig elkötelezettek voltunk vendégeink kikapcsolódása iránt, és a minőségi élmény biztosítását ezúttal is szem előtt tartottuk.” - mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

A koncertsorozat dátumai:

-        07.25. vasárnap: Zséda és a Kvartett koncert

-        07.30. péntek: Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert

-         08.21. szombat: ’Hamu és Gyémánt’ - Fehér Adrienn Cserháti estje

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!