2024. 07. 24. Szerda Kinga, Kincső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kultúra

Napindító – Roma művészeti galéria nyílt a Belvárosban

A tavalyi év márciusában nyitotta meg kapuit a Szentandrássy István Roma művészeti galéria ideiglenes helyén a Bálnában, most pedig méltó otthonába költözött a Belvárosi Irányi utcában. A galéria megnyitójára látogattunk el.

  • Napindító – Roma művészeti galéria nyílt a Belvárosban

Pusztai Antal és Stummer Márton gitárművészek előadásával kezdődött az ünnepség, amely Magyarország első Szentandrássy István nevét viselő kiállítóhelyét nyitja meg. A roma származású és magát magyarnak valló festőművész életútjával megmutatja az őt követni kívánó nemzedéknek, hogyan vállaljon az egyetemes emberi értékek gyarapításában értékközvetítő szerepet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elkezdődött a koncertprogram a 33. Tusványoson

Elkezdődött a koncertprogram a 33. Tusványoson

A Blahalouisiana koncertjével kedd este megkezdődött a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismert nevén Tusványos - vasárnap hajnalig tartó rendezvénysorozata az erdélyi Tusnádfürdőn.
Elhunyt Szatmári Liza színművész

Elhunyt Szatmári Liza színművész

Elhunyt Szatmári Liza színésznő. A művész, aki 1951 óta volt a Vígszínház tagja, szombaton, életének 97. évében halt meg - közölte a teátrum vasárnap az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!