2020. július 6.,
hétfő, Csaba napja

Megnyílt a 29. Művészetek Völgye

Hír TV

2019. július 19., péntek 19:04

Megnyílt a 29. Művészetek Völgye. Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja hagyományosan Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden várja a látogatókat. A szervezők 35 helyszínen, mintegy 1500 programmal készültek.

Interaktív színházi kalandjáték indította az idei Művészetek Völgyét. A fesztivál három településen, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden várja különféle programokkal a látogatókat. A Cirque du Tókertben tartott előadásokon a színház, a tánc és a cirkusz lesz a középpontban.

A kapolcsi malomsziget a völgy szíve. Itt van a Kaláka Versudvar, ahol az 50 éves Kaláka tart majd zárókoncertet, A kapolcsi Gástya-árok ad otthont idén is Kőbánya udvarának, ahol a színpadon fiatal tehetségekkel és rocklegendákkal lehet találkozni.

Idén a környezetvédelem jegyében bevezették az újrapohár rendszert és a tányérok, evőeszközök is papírból, illetve cukornádból készülnek, hogy radikálisan csökkentsék a fesztiválon keletkező szemétmennyiséget. A Művészetek völgye július 19-étől 28-ig tart.

Hír TV