2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Kultúra

Ma van a nemzetközi gyereknap

  • Ma van a nemzetközi gyereknap

Gyereknapon is a kormányt kritizálta Karácsony Gergely. A miniszterelnök-jelölt azt állította: Magyarország egy jövőtlen ország.

A Kormányinfó Plusz mindeközben gyermeknapi különkiadással jelentkezett. A videóban rendhagyó módon gyermekek kérdéseire válaszoltak kormánypárti politikusok. Orbán Viktor például elmondta: ő is kapott beírást iskolás korában.

Megrohamozták a szabadtéri rendezvényeket a családok gyereknapon. Az ötszáz főt meghaladó rendezvényeket csak a koronavírus ellen védettek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.

Kolléganőnk Mészáros Erika Budakalászról, a Lupa-tótól jelentkezett, ahol gyereknapi rendezvényt tartanak.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Elindult a Sziget

Elindult a Sziget

Két év kihagyás ismét elindult Magyarország legnagyobb fesztiválja. A 28. alkalommal megrendezett Szigeten gigasztár külföldi előadók is fellépnek. A helyszínen van tudósítónk, Baumgartner Benita.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!