2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Kultúra

Ma van a nemzetközi gyereknap

  • Ma van a nemzetközi gyereknap

Gyereknapon is a kormányt kritizálta Karácsony Gergely. A miniszterelnök-jelölt azt állította: Magyarország egy jövőtlen ország.

A Kormányinfó Plusz mindeközben gyermeknapi különkiadással jelentkezett. A videóban rendhagyó módon gyermekek kérdéseire válaszoltak kormánypárti politikusok. Orbán Viktor például elmondta: ő is kapott beírást iskolás korában.

Megrohamozták a szabadtéri rendezvényeket a családok gyereknapon. Az ötszáz főt meghaladó rendezvényeket csak a koronavírus ellen védettek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.

Kolléganőnk Mészáros Erika Budakalászról, a Lupa-tótól jelentkezett, ahol gyereknapi rendezvényt tartanak.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!