2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A közvetítő 03:00

Kultúra

Kálomista Gábor: Vidnyánszky Attila kiesése hatalmas veszteség lenne + videó

Pótolhatatlan űrt jelentene Vidnyánszky Attila lemondása, mert nélküle a magyar színjátszás elképzelhetetlen – mondta a Magyar Nemzetnek Kálomista Gábor producer, színházigazgató.

  • Kálomista Gábor: Vidnyánszky Attila kiesése hatalmas veszteség lenne + videó

A magam és a társulatom nevében gyógyulást kívánok a színészeknek – mondta Kálomista Gábor producer, a Thália Színház ügyvezető igazgatója. 

Vidnyánszky Attila azt tette a lemondásával, amit ebben a helyzetben el lehet várni. 

 

 

Mint azt korábban megírtuk, a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia előadás közben két színész súlyosan megsérült, ezért az előadást le kellett állítani. A színészeket, Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót azonnal kórházba szállították. 

Kálomista úgy véli,  hogy Vidnyánszky kiesése hatalmas károkat jelentene a szakmának.

 Nélküle nehezen elképzelhető a magyar színjátszás 

 – fogalmazott.

Hozzátette, hogy a döntéshozók bölcsességét kéri, hogy az ügy alapos kivizsgálása után mérlegeljék a helyzetet. – A színház és a film is veszélyes üzem, sajnos mindig adódhatnak balesetek, mint ahogy egyébként bármely munkahelyen, ahol fizikai munkavégzés van. A felelősségünk nagy, ezért fontos pontosan látni, hogy miért történhetett meg ez a tragédia.

Nem kell mondanom, hogy a színházi világ egy pletykás közeg, rengeteg a mendemonda, nem tudhatjuk, hogy pontosan mi történ, mi igaz abból amit hallunk. 

Az különösen aljas dolog, ha valaki politikai érdekből bírálja a történteket, mert együtt kellene aggódnunk a sérült művésztársainkért 

– hangsúlyozta. 

Borítókép: Kálomista Gábor (Fotó: Havran Zoltán) 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!