2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kultúra

Ingyenes előadással készül a pünkösdi búcsúra a Nemzeti Színház és a Nemzeti Táncegyüttes

Ingyenes Csíksomlyói passió előadással készül a pünkösdi búcsúra a Nemzeti Színház és a Nemzeti Táncegyüttes. Az érdeklődőket péntek este 20 órakor, a budapesti Szent István-bazilika előtti térre várják. A monumentális előadásban a színészeken kívül több mint kétszáz táncos is szerepel, a rendező Vidnyánszky Attila.

  • Ingyenes előadással készül a pünkösdi búcsúra a Nemzeti Színház és a Nemzeti Táncegyüttes

A Szent István Bazilika előtt próbálták a Nemzeti Színház színészei és a Nemzeti táncegyüttes táncosai a Csíksomlyói passiót, az előadást először a csíksomlyói nyeregtetőn mutatták be.

Az előadáson több mint kétszáz táncos is fellép - a Nemzeti Táncegyüttes tagjai, valamint vendég előadók.

A Csíksomlyói passió előadás pénteken este nyolc órakor kezdődik a budapesti Szent István Bazilika előtti téren.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb adaptáció készült a Monte Cristo grófjából

Újabb adaptáció készült a Monte Cristo grófjából

Újabb francia filmes adaptáció készült a Monte Cristo grófjából, Alexandre Dumas klasszikussá vált regényéből, amelyet szerda este mutattak be nagy sikerrel, versenyen kívül a 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!