2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Kultúra

Idén már másodszor bontották meg a pécsi Csontváry Múzeum emeleti homlokzatát

Idén már másodszor bontották meg a pécsi Csontváry Múzeum emeleti homlokzatát, azért, hogy a festő Budapestről érkező nagyméretű képeit ki tudják állítani. A precíz munkát igénylő feladatot összeszokott csapat végezte.

  • Idén már másodszor bontották meg a pécsi Csontváry Múzeum emeleti homlokzatát

A darukezelő már rutinosnak számít, hiszen tavasszal is ő emelte ki a hatalmas képeket a múzeumból. A legnagyobb alkotás, a Balbeek több mint 7 méter hosszú és közel 4 métermagas. A mostani beemelést új technikával a gém távirányításával oldották meg.

A pécsi Csontváry 170 kiállítás augusztus 8-án nyílik. Azoknak is érdemes megnézniük, akik korábban már láttak a tárlatot, hiszen most olyan alkotásokat is megnézhetnek, melyek soha nem voltak még Pécsett kiállítva.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!