2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Kultúra

Hétfőtől bezártak az óvodák és az iskolák is

Hétfőtől bezártak az óvodák, az általános iskolák pedig digitális oktatásra tértek át. Azok a szülők, akiknek munkája nem teszi lehetővé az otthoni gyerekfelügyeletet, kérhetik a gyerekek elhelyezését napközben az intézményekben. A bölcsődék országszerte továbbra is nyitva tartanak.

  • Hétfőtől bezártak az óvodák és az iskolák is

Az oktatás területét is érintették a kormány múlt héten bejelentett korlátozó intézkedései. Ennek értelmében a tavaszi szüntet végéig az óvodákat bezárják, az általános iskolák digitális oktatásra állnak át.

Üresen áll ez a debreceni óvoda udvara is. A szülők többsége megpróbálta megoldani az otthoni gyermekfelügyeletet.

A szülők e-mail-ben vagy telefonon jelezhetik, ha mégis szükségük van a gyerekek elhelyezésére, de külön nyilatkozatot nem kell kitöltetni.

Debrecenben több száz gyermek esetében jelezték a szülők, hogy élnének a gyermekfelügyelet lehetőségével.

A bölcsődék országszerte továbbra is nyitva tartanak, mert ott alacsony a fertőzés mértéke.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!