2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Kultúra

Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi szabályokról

Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi időszakra és a januárra vonatkozó szabályokról.

  • Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi szabályokról

Orbán Viktor elmondta: az eddigi tárgyalások alapján a szakemberek nem javasolják az enyhítést. A kormányfő kitért a védőoltásra is, amely kapcsán leszögezte: a feladat, hogy minél gyorsabban, minél megbízhatóbb vakcinát szerezzen be az ország.

Az adventi időszakban már-már megszokottá vált rohammal és tömeggel ellentétben most valamivel kevesebben intézik a karácsonyi nagy bevásárlást személyesen.

Az országos tisztifőorvos is arra kért mindenkit: lehetőség szerint inkább az online felületeket válasszák az ajándékok és élelmiszerek beszerzésére. Müller Cecília ugyanakkor hozzátette: ha valaki mégis a személyes bevásárlás mellett dönt, azt tervezze meg előre.

Erről már a miniszterelnök beszélt a közrádióban. Orbán Viktor elmondta: járványügyi és gazdasági szakemberekkel is tárgyal az elkövetkezendő időszak szabályozásairól.

Orbán Viktor arról is beszámolt: a kormány Keleten és Nyugaton is tárgyal az oltóanyaggal kapcsolatban. A miniszterelnök hangsúlyozta: a járvány elleni védekezés nem politikai kérdés, hiszen a feladat az, hogy minél gyorsabban és minél megbízhatóbb koronavírus elleni vakcinákat kínáljanak fel az embereknek.

A vakcinainfo.gov.hu oldal hamarosan elérhetővé válik, ahol bárki igényelheti a vakcinát, aminek beadatása önkéntes lesz - tette hozzá a kormányfő. Orbán Viktor elmondta: először az egészségügyi dolgozók, majd a súlyos állapotban lévőket oltják be.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!