2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Kultúra

Bódis: A jelentkezők háromnegyedét felvették valamilyen képzésre

  • Bódis: A jelentkezők háromnegyedét felvették valamilyen képzésre

A jelentkezők háromnegyedét felvették valamilyen képzésre – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért felelős államtitkára, miután kihirdették az idei felvételi ponthatárokat.

Bódis József hozzátette: a legtöbb hallgatót az ELTE-re vették fel, amelyet a Debreceni Egyetem és Szegedi Tudományegyetem követ.

Vidéken továbbra is a Debreceni Egyetem a legnépszerűbb felsőoktatási intézmény. Az intézmény rektorhelyettese elmondta, a külföldi hallgatók száma is folyamatosan bővül, több mint száz országból érkeznek gólyák a Debreceni Egyetemre.

A koronavírus okozta járványhelyzet átalakította az életet, de a köznevelés és a felsőoktatás rendszere jól vizsgázott - erről beszélt a felsőoktatásért felelős államtitkár a ponthatárok kihirdetése után.

Pótfelvételi idén is lesz, várhatóan augusztus elejéig adhatják be jelentkezésüket azok, akiket nem vettek fel, vagy nem adtak be jelentkezést.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ennyi volt

Ennyi volt

Több vagyon elleni és egyéb más bűncselekménnyel gyanúsítottak meg a szentendrei rendőrök egy 24 éves nőt. A bíróság letartóztatta.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!