2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kultúra

Blaskó Péter: Mindenképpen maradnia kell Vidnyánszky Attilának!

Blaskó Péter, a Kossuth-díjas nagy színész, a nemzet művésze nyilatkozott az Origónak.

  • Blaskó Péter: Mindenképpen maradnia kell Vidnyánszky Attilának!

"Most az a legfontosabb, hogy a két kollégánk, Szász Juli és Horváth Lajos Ottó minél hamarabb meggyógyuljon. Ez a legfontosabb. Mi - a társulat, a színészkollégák - pedig - az aggódáson túl - mindent megteszünk azért, hogy hamar rendbe jöjjenek, és hogyha bármire szükségük van, boldogan segítünk. Velem is történt egy színházi baleset csaknem 20 éve, három ujjam tört szét és műtötték meg. Tudom, hogy a rehabilitáció hosszú ideig tart és kitartónak kell lenni. Ezt a kitartást erősítem majd Horváth Lajos Ottóban, és mindenben segítek neki, és Julinak is, amiben csak tudok. Sok szeretettel kívánok mielőbbi gyógyulást nekik - mondta az Origónak Blaskó Péter.

"Megrémült, sokkos állapotba került az egész társulat. Én nem voltam jelen a baleset idején, mert ugyanabban az időben a Gobbi Hilda teremben játszottam. Csak hallomásból tudom, hogy mi történt. Most elindul egy vizsgálat, és a miniszter úr döntése a vizsgálat után dönt majd. Attila beadta a felmondását, ami becsületbeli ügy. De nagyon fontos, hogy nem szabad őt elengedni. Az ő távozásával nagy fejetlenség alakulhatna ki, és az eddigi mérhetetlenül sok munka, amit beletett, megbomolhat. Ahogy vezeti a társulatot, példaértékű, felnőtt egy fiatal nemzedék is - vigyázni kell erre az összhangra. Az én gyakorlati tapasztalataim szerint tudom, hogy ha Attila távozna, egy köztes állapot következhetne be, ami a rendetlenséget hozza magával. Ez el kell kerülni.

Mindenképpen amellett vagyok, hogy Attila maradjon. Az egész társulat így gondolja, hogy Vidnyánszky Attilának maradnia kell."

- mondta a nemzet művésze az Origónak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!