2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 07:00

Kultúra

Bekerül a mozikba Kálomista Gábor új filmje

Mégis bekerül a mozikba a 2006-os eseményekről készült magyar politikai krimi. A mozik többsége korábban elzárkózott attól, hogy műsorra tűzze Kálomista Gábor nagyjátékfilmjét. A producer Mozaik című műsorunkban most arról számolt be, hogy az egyik budapesti filmszínház üzemeltetőjét mégis sikerült meggyőznie, így heti egy alkalommal játszani fogják a filmet. A producer hozzátette: gyalázatosnak tartja, ahogyan Karácsony Gergely hátráltatni próbálja a 15 évvel ezelőtt elhangzott, őszödi beszédet felelevenítő film bemutatását.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt. 2021. október 23.

Így szólt a Nélküled a nemzeti ünnepen

Ismerős arcok – Nélküled – Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján tartott megemlékezésen a fővárosi Erzsébet téren. 2021. október 23.

Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az ElkXrtuk

Több moziban már el is fogytak a jegyek a 2006-os rendőrterrort bemutató film vetítésére erre a hétre. Természetesen mi sem hagyhattuk ki a film premierjét. A Corvin moziból Nyakas Edit tudósított. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!