2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Kultúra

Andrea Bocelli jövő novemberben az MVM Dome-ban

Újra magyarországi színpadra lép Andrea Bocelli. A világhírű olasz tenor 2024. november 23-án a fővárosi MVM Dome-ban ad koncertet.

  • Andrea Bocelli jövő novemberben az MVM Dome-ban

A koncertprogramban népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, napjaink legnépszerűbb tenorját magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri - közölte a szervező Broadway Event pénteken az MTI-vel.

Andrea Bocelli karrierje az 1994-es Sanremói Dalfesztivál megnyerésével kezdődött. Csaknem harminc éve tartó pályafutása során elénekelte a legnagyobb operaszerepeket, fellépett a világ valamennyi nagy koncerttermében, operaházában, miközben meghódította a popzenei csúcsokat is. Megkapta a hallhatatlanoknak járó csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, hatszor jelölték Grammy-díjra és Latin Grammy-re, énekelt négy amerikai elnök, három pápa és az angol királyi család előtt is.

Olyan kiváló énekesekkel dolgozott együtt, mint Ed Sheeran, Dua Lipa, Céline Dion, Tony Bennett, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Jennifer Garner vagy Ellie Goulding. Matteo fiával a Fall on Me című számban duettezett a Sí című lemezén, Virginia kislányával pedig Leonard Cohen Hallelujah című dalát énekelte el közösen egy színpadon.

2021-ben fellépett a Dubai Expo megnyitó ünnepségén, a labdarúgó-Európa-bajnokság nyitómérkőzésén Rómában, de a New York-i Filharmonikusok kíséretében a Central Parkban is.

Tavalyelőtt több mint 350 kilométert tett meg lóháton egy zarándoklat keretében, amely a római Szent Péter-bazilikától (Ferenc pápa áldásával) indult szülővárosába, a toszkánai Lajaticóba. Az utazásról egy tévés dokumentumfilm is készült The Journey - Andrea Bocelli címmel, amelyet idén tavasszal mutattak be.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Magna Hungaria címmel indít podcastot az MCC Magyar Összetartozás Intézete (MÖI). A közismert felületeken (YouTube, Spotify, Apple, Google) elérhető internetes hanganyag közeli és távoli határvidékekről, láthatatlan tájakról és korokról, történelemről és történelemhamisításról – a Kárpát-medencei magyarság húsba vágó kérdéseiről szól. Mindarról, ami megtart és itthon tart.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!