2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Kultúra

A világ legnagyobb székelykapuját tervezik megépíteni Sokorópátkán

A világ legnagyobb székelykapuját tervezik megépíteni Sokorópátkán. A dombvidék lakói nem feledve a Kárpát-hazában élőket egy olyan kapu felállítását tűzték ki célul, amely az egész Magyar Nemzet összetartozását fejezi ki.

  • A világ legnagyobb székelykapuját tervezik megépíteni Sokorópátkán

A kapu előreláthatólag 30 millió forintból épül meg 2023-ban, és teljes mértékben adományokból tervezik előteremteni a szükséges költségeket a megálmodók.

Ha minden jól alakul, már 2023-ban elkészülhet a világ legnagyobb székelykapuja. A szervezők ehhez 30 millió Ft-ot szeretnének összegyűjteni.

Ha ez sikerül, az önmagában is az összefogás jó példája lehet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!