2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 15:00

Kultúra

26. alkalommal rendezték meg a Magyar Kultúra Napja Gálát

Ma van a Magyar Kultúra Napja. Január 22-én 1989 óta ünnepeljük, annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt. A Stefánia Palotában 26. alkalommal rendezték meg a Magyar Kultúra Napja Gálát. Az ünnepség keretében adták át a Kultúra Lovagja címet és az Örökség serlegeket. A Kultúra Lovagja elismerés azoknak jár, akik nemcsak az egyetemes és a magyar kultúrát őrizik, hanem rengeteget tesznek a közösségért is.

  • 26. alkalommal rendezték meg a Magyar Kultúra Napja Gálát

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!