2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Kultúra

24. Parajdi Töltöttkáposzta Fesztivál

Az esemény Székelyföld és egyben Románia első gasztronómiai fesztiválja. Pénteken gyerekcsapatok álltak a kondérok mellett, szombaton a felnőtteké a fakanál.

  • 24. Parajdi Töltöttkáposzta Fesztivál

A különlegességek mellett a hagyományosan rizzsel-sertéshússal és az elmaradhatatlan csombor-kapor ízesítéssel főzték Székelyföld ünnepi eledelét a gasztrofesztivál első napján a gyerekek.

A Töltöttkáposzta Fesztivál második napján 25 felnőttcsapat méri össze főzőtudományát. A szekszárdi Késett Banda csapata tíz éve főzi a töltött káposztát Parajdon.

A nap végén többek között a legötletesebb tálalást, a legszebb sátordíszítést, a legeredetibb, a legkisebb és a legnagyobb töltelékeket is díjazzák majd.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!