2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Kultúra

1919-ről készül előadás

  • 1919-ről készül előadás

Az 1919-es eseményekről készíti legújabb darabját Andrási Attila, a Magyarkanizsai Udvari Kamaraszínház író-rendezője, akit augusztus 20. alkalmából a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével tüntettek ki - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Andrási Attila azt mondta, hogy az elismerés hatalmas erőt ad neki. Úgy fogalmazott: hosszú ideig jégtörőnek érezték magukat a vajdasági színházban, mivel a jelenünket eredményező múltunkkal foglalkoznak, amellyel sokáig nem foglalkozott a magyar színház. Kiemelte: előadásaikban a magyar történelem jelentős eseményeit viszik színre.

A darab bemutatója várhatóan tavasszal lesz a magyarkanizsai teátrumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!