2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Színes

Végéhez ért a nyugat-balatoni nyár legkiemelkedőbb rendezvénye

A nyugat-balatoni nyár legkiemelkedőbb rendezvénye a KeszthelyFest. A ma még tartó négynapos rendezvényt olyan fellépők színesítették, mint Presser Gábor, Szikora Róbert vagy az Első Emelet. A zenei produkciók mellett, helyet kaptak az irodalmi és a kulturális programok is.

  • Végéhez ért a nyugat-balatoni nyár legkiemelkedőbb rendezvénye

Fellépett a Csík Zenekar Presser Gáborral, vasárnap pedig Szikora Róbert és az R-Go. A fiatalokat dj-k szórakoztatták. Az idén már négy napos fesztivál helyszínei is bővültek:

Keszthely történelmi belvárosát, a Balaton-partot és a Festetics-kastélyt is bevonták.

Történelmi és filmes vetélkedővel, pódiumbeszélgetésekkel, divatbemutatókkal és más kulturális programokkal is készültek a szervezők. A felelős állattartást is fókuszba helyezték és nem maradhatott el a színes gasztronómiai kínálat sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!