2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Új kerékpárút a Deseda tó körül

A köztársasági elnök avatta fel a Kaposvár melletti Deseda-tó turisztikai központját és kerékpárútját.

A tavat a 70-es években a Deseda-patak felduzzasztásával alakították ki, ez az ország legnagyobb, több mint 8 km hosszú mesterséges tava. A beruházás, amely a tó körüli 16 km-es kerékpárút mellett a madármegfigyelőt és a látogató központot is magában foglalja, 600 millió forintba került.

„A Deseda különlegessége, hogy itt nemcsak a természet érintette meg az embert. Az ember nyúlt hozzá a természethez, méghozzá szerencsés mozdulattal. Adott neki és nem elvett tőle, mert bár a tó születéséről az ember döntött, a mesterségesből a lehető legtermészetesebb élővilág jött létre” – fogalmazott Áder János az avatón.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!