2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 15:55

Színes

Tarol a Piros volt a paradicsom, nem sárga…

Piros volt a paradicsom, nem sárga… „Magyarország előre megy, nem hátra” Megihlette az internet népét, különösen a fiatalokat a kormány szlogenje és Orbán Viktor miniszterelnök erre épülő újévi köszöntője.

Ezrével születnek a táncolós-éneklős feldolgozások az eredeti hanggal vagy saját elő­adásban, rajzfilmfigurákkal vagy élő szereplőkkel, viccesen vagy mulatósan, játékosan vagy nagyon is komolyan, sok helyen magyar zászlóval, magyar színekkel. Ami megdöbbentő: csak a TikTokon már több mint 12 milliószor megnézték a különböző feldolgozásokat!

További részletek a január 25-én megjelent Ripost7-ben. 

Veronai buszbaleset: otthon töltheti az 5. évfordulót a halálbusz vezetője

Öt év telt el a veronai buszbaleset óta, és az egyik felelős, a jármű vezetője még mindig nincs rácsok mögött: előreláthatólag tavasszal kell börtönbe vonulnia. A jogerős ítélet csak tavaly novemberben született meg, első fokon 12 évet, másodfokon 6 év börtönbüntetést szabtak ki V. Jánosra.

Nagy Rékát már 15 évesen felfedezték

Nagy Réka 2006-ban robbant be a köztudatba, amikor 15 évesen megnyerte a Topmodell című műsort. A fiatal lány előtt kinyílt a világ, nemzetközi cégek versengtek érte, külföldön is szerencsét próbált.

Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Vaddisznó rongált meg egy szépségszalont

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott - közölte csütörtökön a lengyel média.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!