2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Színes

Radar - Bruce Willis gyógyíthatatlan

A stábunk által megkérdezett ideggyógyász szerint Bruce Willis betegsége gyógyíthatatlan. Az ismert amerikai színésznél tavaly diagnosztizálták az afáziát. Ez a betegség 50 éves kor környékén alakul ki, és a kezdeti tünet általában a beszéd lassulása.

  • Radar - Bruce Willis gyógyíthatatlan

Burce Willis családja 2022.-ben jelentette be, hogy az ismert színész afázia nevű betegséggel küzd. Azóta kiderült, hogy Willisnél frontotemporális demenciát diagnosztizáltak.

Nemrég ez a megható videó járta körbe az internetet, amikor is Willis családjával ünnepelte 68. születésnapját. A videón a színész is énekel egy kicsit és még viccelődik is, majd elfújja a gyertyákat.

Azóta egyre aggasztóbb hírek jelentek meg a filmsztárról. Állítólag már volt feleségét, Demi Moore-t sem ismeri fel.

Nagyon nagy átfedést, rokonságot mutat ez a betegség részint az Alzheimer-kórral is, részint a Parkinson-kórral is, tehát olyan mozgásproblémák is megjelenhetnek beláthatóan rövid időn belül, amelyek azért a színművész munkát akadályozzák - mondta el Radar című műsorunk stábjának Buda Botond ideggyógyász.

A szakember elmondta, 

ez nem gyógyítható betegség, a diagnózist követően a túlélés 9-12 év.

Teljes riport: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!