2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Otthon gyakorolnak a vakvezető kutyák

A koronavírus járvány miatt a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola is átalakította munkarendjét: otthonról dolgoznak a kiképzők. Az oktatók ebben az időszakban azt javasolják a kutyatartóknak, hogy hazaérve mindig töröljék át az állatok szőrét fertőtlenítős kendővel, a mancsukat mossák meg szappanos vízzel, és ne simogassák egymás kutyáját.

  • Otthon gyakorolnak a vakvezető kutyák

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Exkluzív felvételeket és interjúkat készített a TV2 stábja a kárpátaljai kényszersorozásról. Mióta az ukrán elnök bejelentette, hogy le kell cserélni a fronton egy éve szolgáló fáradt katonákat, az utcáról bárkit behívhatnak és el is visznek a seregbe, a magyarokat pedig sokszor rögtön a frontra vezényelik.
Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Hiába folyik büntetőeljárás Czeglédy Csaba ellen, ügyvédi irodájával jelenleg is kapcsolatban áll Újbuda önkormányzata. A XI. kerület Fidesz–KDNP frakciójának vezetője szerint, volt olyan eset, hogy Czeglédynek okiratszerkesztésre volt megbízási szerződése, holott őt egyebek mellett korábban magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ma kiderül, jön-e a tavasz

Ma kiderül, jön-e a tavasz

Ma kiderül jön-e a tavasz. A népi hiedelem szerint ha a medve ma előbújik a vackából és meglátja az árnyékát a napsütésben, még hosszú telünk lesz.
Napindító - Üstökös Földközelben

Napindító - Üstökös Földközelben

Szerdán járt földközelben az az üstökös, amelyet legutóbb a neandervölgyi ősemberek láthattak. Rózsahegyi Mártont, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont projektmenedzserét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!