2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Színes

Örökbe fogadta Thort a honvédség légi központja

2013 a hiúz éve a katonai légiirányítóknál. A Magyar Honvédség Légi Vezetési és Irányítási Központja 2011-es megalakulása óta minden évben örökbe fogad egy-egy állatot a veszprémi vadasparkban.

Idén a választásuk Thorra, a kárpáti hiúzra esett. A nagymacska fajmegmentési programban érkezett Magyarországra egy németországi állatkertből, párját pedig Barcelonából kapták a veszprémiek.

„Büszkén elmondhatjuk magunkról, hogy vannak nagyobb támogatóink is, hisz 25 ezer forint fölött ki kerül a nevük az adott állat kifutójára, megjelennek a honlapunkon, emléklapot kapnak, és hát elmondhatjuk, hogy évről évre többen támogatják a mindig megújuló veszprémi állatkertet” – mondta Török László, a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!