2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Orbán Viktor: Magyar kézbe magyar tollat! + VIDEO

Milyen tollat szokott használni?

– tette fel a kérdést Orbán Viktornak az a töltőtolljavító, akit a Karmelita kolostorban fogadott a miniszterelnök. Szűcs Tamás, aki gyermekével érkezett a Budai Várba, a kormányfőnek elmondta, hogy édesapja feltétlen támogatója volt, tőle örökölte ezeket a magyar gyártmányú tollakat, és ő szerette volna, hogyha ezek közül az egyiket megkapja. Mint az a töltőtollakkal foglalkozó férfi honlapjáról is kiderül, Loránd nevű édesapja ezt a tervét nem tudta véghezvinni: 2017-ben elhunyt.

Fia, Tamás azonban most megvalósította a nagy tervet, Orbán Viktornak bemutatta például a Turcsány, és Balaton márkájú magyar gyártású tollakat is.

A videóból az nem derült, ki, hogy a miniszterelnök végül milyen tollat kapott, de annyi bizonyos, hogy az akció csereügyletként bonyolódott; Orbán Viktor ugyanis saját Parker típusú tollát odaadta Szűcsnek. A fiának pedig egy fiatalkori Orbán-képet is dedikált, mely az 1990-es Első Bálványosi Szabadegyetemen készült a későbbi miniszterelnökről.

Facebook/Orbán Viktor

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!