2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Színes

Megtartották az év leghangosabb zarándoklatát Mátraverebély-Szentkúton

Több száz motoros érkezett a nemzeti kegyhelyre. A hívők az ünnepi szentmise és a motorok megáldása után hangos motorzúgással és dudálással tették meg a már hagyománnyá vált körmenetet.

  • Megtartották az év leghangosabb zarándoklatát Mátraverebély-Szentkúton

Idén is több száz motoros sorakozott fel a szentkúti motoros zarándoklaton. Volt, aki Szlovákiából érkezett a különleges zarándoklatra.

A Magyar Pálos Rend lelki és szellemi vonzásában kialakult motoros közösség már évek óta visszatérő vendégnek számít. A közösség elnöke azt mondta:

mindig Isten közelségét keresik.

Az ünnepi szentmisét Geszler Péter plébános celebrálta, aki a prédikációja után gyónásra biztatta a híveket.

Az egyházi vezetők megáldották a zarándokokat és a motorkerékpárokat.

A különleges szentkúti körmenetet a legtöbben két keréken tették meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Idén is lesz bűnügyi filmfesztivál Kecskeméten

Idén is lesz bűnügyi filmfesztivál Kecskeméten

Idén is megrendezik a MetroPOLICE bűnügyi filmfesztivált Kecskeméten, amelyre augusztus 31-éig várják a nevezéseket - közölte az MTI-vel a szervezők nevében a Hírös Agóra Otthon mozi vezetője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!