2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Felvidéki freskó

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Jótékonysági koncertet szerveztek a Somogy vármegyei karádiak, a börgöndi repülőgép-baleset sérültjeinek + videó

Jótékonysági koncertet szerveztek a Somogy vármegyei karádiak, a börgöndi repülőgép-baleset sérültjeinek. A Denke család tagjai súlyos égési sérüléseket szenvedtek, a szülők keresőképtelenné váltak, így a település lakossága egy emberként fogott össze, hogy segítsenek.

  • Jótékonysági koncertet szerveztek a Somogy vármegyei karádiak, a börgöndi repülőgép-baleset sérültjeinek + videó

2023. szeptember 10-én a börgöndi repülőgép szerencsétlenségben két tapasztalt pilóta vesztette életét és egy négy tagú karádi család szenvedett súlyos égési sérüléseket. A település lakói azonnal gyűjtésbe kezdtek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!