2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Szabad Európa

Következik:

Napindító 04:00

Színes

Indul a Diósgyőrfeszt!

Június 2-án és 3-án zajlik Miskolc új fesztiválja, a Diósgyőrfeszt, amely egy igazán rendhagyó és exkluzív helyszínen, a DVTK Stadionban kerül megrendezésre. A kétnapos eseményen a legnagyobb hazai sztárok koncertjén és egy világsztár DJ zenéjére bulizhatunk esténként, de napközben is számos érdekes program várja majd a fesztiválozókat.

  • Indul a Diósgyőrfeszt!

Rúzsa Magdi, a TNT, a Honeybeast és a Hooligans a fesztivál első napján június 2-án, Paulina, a Wellhello és BSW a második napján, június 3-án ad koncertet egy olyan monumentális színpadon, amilyen a Sziget Fesztivál Nagyszínpada. A fesztivál egyik nagy durranása a világhírű belga DJ, Lost Frequencies lesz, akinek az olyan slágerei, mint az Are You With Me vagy a Reality lélegzetelállító show-val és látvánnyal élőben dübörögnek majd. A koncertek között DJ Dominique is pörgeti a legnagyobb slágereket, hogy egy pillanatra se álljon meg a buli.

https://www.youtube.com/watch?v=VjHMDlAPMUw 

https://www.youtube.com/watch?v=ilw-qmqZ5zY 

A zenei élményen kívül gasztroélmények is várják a látogatókat, programok nem csak a stadionban, hanem a Stadion körül is lesznek, amelyek kisebbeket és nagyobbakat, egész családokat egyaránt biztosan vonzanak majd.

A Diósgyőrfeszt azért is jelentős Miskolc életében, mert ezzel a borsodi vármegyekszékhely is felkerül a fesztiváltérképre. A szervezők szeretnék, ha évről évre ez egy olyan rendezvény lenne, ahol kortól függetlenül mindenki jól érzi magát.

„Többnapos családi fesztivál évek óta nem volt Miskolcon, a nagyon sok pozitív visszajelzésből és biztató üzenetből arra következtetünk, hogy várják a miskolciak a rendezvényt. Egy bulira apropót keresni a legkönnyebb – mi találunk rögtön hármat is. Idén 5 éves a DVTK Stadion, valamint éppen 50 éve az akkori diósgyőri stadion adott helyt az ország legelső (rock)fesztiváljának, de a legfontosabb az, hogy Miskolc jelenleg nincs rajta az ország fesztiváltérképén és mi ezen szeretnénk változtatni” – mondta el Orosz Gábor fesztiváligazgató.

A kétnapos fesztivál azért is rendhagyó lesz, mert a most ötéves, 2018-ban az év stadionjának választott DVTK stadionban most lesznek először könnyűzenei koncertek, ráadásul igazi fesztiválhelyszínné alakul át. LED falak, pirotechnika, lézer, egy óriási vidámpark és más látványelemek teszik teljessé az élményt.

A fesztiválra a jegyértékesítés már elindult, az extra kedvezményes jegyek május 15-ig érhetők el. További információt a www.diosgyorfeszt.hu weboldalon találnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Szombat hajnalban Török Mihály horgász besétálós, dobós módszert alkalmazva sikeresen megakasztotta, majd partra terelte az új hivatalos balatoni rekordpontyot Fonyódon, a szabadstrandon - számolt be a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hivatalos Facebook oldalán. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!