2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Cserhalmi György drámai vallomása: „Eszem ágában sincs meghalni ”

Cserhalmi György a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar színész, érdemes művész nem sűrűn nyilatkozik, ám most mégis kivételt tett. Nemcsak arról mesélt, mivel telnek a napjai, de magánéletével kapcsolatban is elárult egy-két dolgot. 

Mint ismert, 2020 tavaszán bejelentette, hogy daganatos beteg. Életmentő műtéten esett át: eltávolították epehólyagját, patkóbelét és a hasnyálmirigyének egy részét is. Mint a Blikknek elárulta, már megbánta, hogy erről mesélt a nyilvánosságnak. 

„A nővéremnek kellett igazat adnom – aki pszichiáter – miszerint erről nem kell beszélni. Igazság szerint, miután megjelentek a cikkek, elszégyelltem magam, de annyian rákérdeztek, hogy muszáj volt valamit mondanom. Mindennap temettek valahol, és el kellett mondani, hogy eszem ágában sincs meghalni. Sokan arra hivatkoznak, ha ismert emberként beszélünk a bajról, akkor az erőt adhat, jó példát mutathat másoknak, de nem hiszek ebben, mert mindenki és minden betegség más” – árulta el Cserhalmi. 

A színész azt is elárulta mi ad most neki erőt a mindennapokhoz, a sok hullámvölgy után, amit meg kellett élnie. 

„Nagyon sokszor voltam nagyon boldog, és bár nem tudom, hogy a boldogság hol lakik, néha csak úgy megjelenik, beköltözik hozzám, ott van pár percig, és akkor az jó. Van egy kép az ágyamnál, ha fölkelek, azt látom meg először. A két unokám van rajta, még nagyon kicsik a fotón. Ahogy az a négy gyönyörű szem rám néz, az egy nagy üzenet. Na ilyenkor mindig boldog vagyok” – árulta el Cserhalmi. 

Ripost/Blikk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Tetőzik a hőség hazánkban

A országos tisztifőorvos hétfő éjfélig meghosszabbította harmadfokú hőségriasztást, mert a napi középhőmérséklet továbbra is meghaladja a 27 fokot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!