2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Civil kezdeményezésre segítik Béla bácsit, akit korábban többször kiraboltak + videó

A szürkehályog miatt szinte vakon, nehéz körülmények között élt egy ózdi férfi. Most civilek összefogással segítik Béla bácsit, akit korábban többször is kiraboltak.

  • Civil kezdeményezésre segítik Béla bácsit, akit korábban többször kiraboltak + videó

A Borsod vármegyei Ózd egyik mellékutcája, itt éli mindennapjait Béla bácsi. A férfi mindkét szemén szürkehályog van, ami miatt szinte már semmit nem lát. Korábban többször kirabolták és elmondása szerint, ha nincs a Magyar Református Szeretetszolgálat ma már nem is élne.

Korábban a patkányokkal is meg kellett küzdenie, a károkozók szinte minden élelmét felfalták.

Az összefogásnak köszönhetően már egy új kályha biztosítja a meleget a lakásban, valamint nyílászárókat is felajánlottak, amelyeket az Ózdi Gábor Áron Szakképző tizedikes diákjai és tanárai be is szerelnek.

Béla bácsi ráadásul a látását is visszanyerheti, a szürkehályog ugyanis műtéttel gyógyítható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!