2021. 10. 15. Péntek Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Színes

BRFK 140 – Látványos autós felvonulás a fővárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fennállásának 140. évfordulója alkalmából szervezett nagyszabású rendőrségi gépjármű-felvonulást a fővárosi rendőrség.

Régi és új járművek találkoztak 2021. szeptember 26-án a Budai Várnegyedben és a Hősök terén. Több mint 50 gépjárművet állított ki a BRFK, ezek közül a legidősebb egy 62 éves Moszkvics volt. Az érdeklődők beülhettek a gépkocsikba, felülhettek a motorokra, fényképet készíthettek a korhű egyenruhákba öltözött rendőrökkel. 

A korabeli és jelenkori rendőrségi személy– és tehergépkocsik, motorkerékpárok, és speciális járművek felvonulása a Szent György térről indult, majd motoros felvezetéssel érkeztek meg a Hősök terére.      

A 140. évforduló kapcsán a héten további rendezvényeket tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fennállásának 140. évfordulójához kapcsolódó további tartalom:

http://www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/brfk-140

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ma van a Kézmosás Világnapja

2008 óta hívják fel világszerte a figyelmet október 15-én a kéz-higiénia fontosságára. 2021. október 15.

„A kiállítás tovább él” – a tokhalakat engednek a Dunába

Ma zárul az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás. Még az utolsó napon is nagyon nagy az érdeklődés. A budapesti Duna-parton van tudósítónk, Rizmayer Mihály. 2021. október 14.

3,6 kilós kecsegét fogtak a Tiszán – videón, ahogy látványosan kiugrik a vízből

Egyre több kecsege kerül elő mostanában, meglátszik az eredménye annak, hogy telepítik folyamatosan. 2021. október 13.

Legfrisebb híreink

Tél az őszben Bánkúton

A héten beköszöntött a tél az őszben Bánkúton. Több mint 35 centiméteres hótakaró alakult ki, ez a hatalmas mennyiség pedig még az ott élőket is meglepte.

Modern börtönök

A Radar stábjának a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben bemutatták, milyen technikai fejlesztéseket hajtottak végre a modernebb, papírmentes ügyintézés érdekében.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!