2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

EB Sporthírek 23:35

Színes

Az argánolaj nők „barátja”

Kijelenthetjük, hogy a világon minden nő az örök fiatalságról álmodik, vagy legalábbis nagyon sokan. Marokkó egyik legnagyobb kincse az argánolaj, ami még a szépségtől is valami fontosabbat biztosít az ottani nőknek. És hogy mit? Ennek jártunk utána az észak-afrikai országban.

  • Az argánolaj nők „barátja”

Marokkó folyékony aranya. Ez az argánolaj. Valóságos varázsszer, amit az északnyugat-afrikai őslakos népek, a berberek évszázadok óta használnak szépségük és egészségük megőrzése érdekében.

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, gomba és baktériumölő hatása miatt sebgyógyító elixírként tartják számon. Csodát tesz a bőrrel, a hajjal és a körömmel egyaránt. A fiatalkori problémákra és az érett bőrre ugyanolyan hatásos ápolószer. Így hát egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy a hidegen préselt argánolaj a marokkói nők elsőszámú kozmetikuma emberemlékezet óta.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!