2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Adattár Hír TV statikus

Súgó

Üdvözöljük a megújult Hír TV alkalmazásban!

Menürendszer
A menü elérhető a bal felső sarokban található gomb segítségével vagy a képernyő bal széléről történő húzó mozdulattal.

Videók menücsoport
Itt találja az elmúlt egy hét Hír TV-s Híradóit, műsorait, Kommentár nélkül adásait.

Témák menücsoport
Ebben a menücsoportban éri el a mobilalkalmazás nyitóoldalát, illetve a belföldi, külföldi, gazdasági, sport és színes témájú híreinket.

Egyéb menücsoport
Ebben a menücsoportban éri el a Beállításokat, ahol beállíthatja az automatikus értesítéseket, be- és kikapcsolhatja az alkalmazás háttérben történő frissítését, illetve be- és kikapcsolhatja a mobiladatforgalmat.
Az Egyéb menücsoportban találja továbbá a Súgót is.

Frissítés
A cikkeket a lista tetejéről a lefelé tartó érintés mozdulatával frissítheti.

TV-műsor
A Hír TV részletes TV-műsorát találja itt, időrend megjelenítéssel. Ebben a menüben bejelölheti kedvenc műsorát, amelyről rendszeres műsorkezdési értesítést kaphat.

Értesítésre való feliratkozás: Nyomja meg egyszer az óra ikont! Ha az ikon piros színre váltott, akkor Ön beállította a rendszeres műsorkezdési értesítést. A műsorkezdés előtt 10 perccel küldeni fogunk Önnek egy push üzenetet.

Értesítésről való leiratkozás: A piros színű óraikont nyomja meg egyszer, és ha az átváltott fehér színűre, akkor Ön leiratkozott a rendszeres műsorkezdés értesítésről.

ZEMM
A ZEMM egy hírbeküldő funkció, amelynek segítségével videót vagy fotót küldhet be a Hír TV szerkesztőségébe, ha olyan témát lát, ami a szélesebb nyilvánosságot is érdekelheti. A Zemm funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe. Regisztrálni az alkalmazáson belül a Zemm menüben tud. A beküldött riportjait a Hír TV szerkesztősége osztályozni fogja Zemmpontokkal. Ezeket a pontértékeket a profilja mellet megjelenítjük, hogy a regisztrált felhasználók lássák egymás értékelését.

Zemmpontok:
Bronz: Ha a beküldött fotós vagy videós riportja a szerkesztőség által jóváhagyásra került, és kikerült a Hír TV weboldalára, akkor Ön kap 1 db bronz Zemmpontot.
Ezüst: Ha a beküldött fotós vagy videós riportja a szerkesztőség által jóváhagyásra került, és kikerült a Hír TV hírportál nyitóoldalára, akkor Ön kap 1 db ezüst Zemmpontot.
Arany: Ha a beküldött fotós vagy videós riportja a szerkesztőség által jóváhagyásra került, és a Hír TV valamelyik műsorában (pl: Kommentár nélkül) megjelent, akkor Ön kap 1 db arany Zemmpontot.
Gyémánt: Ha a beküldött fotós vagy videós riportja a szerkesztőség által jóváhagyásra került, és a Hír TV Híradójában bemutatásra került, akkor Ön kap 1 db gyémánt Zemmpontot, továbbá egy értékes ajándékkal is jutalmazzuk.

A pontokat természetesen lehet halmozni, ezzel növelheti riporteri hitelességét!

Milyen híreket várunk? Klikkeljen a linkre és olvassa el a javaslatainkat!

Éjszakai mód
Az éjszakai módra váltáshoz koppintson háromszor a Hír TV logóra. Az alkalmazás az esti órákban automatikusan éjszakai színsémára vált.

Megosztás
Híreinket megoszthatja a közösségi oldalakra, illetve a mobiltelefonjára telepített alkalmazásokra. A megosztás gomb elérhető a cikkoldalakon a jobb felső sarokban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!