2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Storck bízik a pontszerzésben Svájc ellen

2017. október 4., szerda 19:04, frissítve: szerda 20:51

Pontot rabolna Svájctól a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck csapata szombaton a csoportelső, kedden pedig a Feröer szigetek ellen vívja utolsó két selejtezőjét. A világbajnokságra már biztosan nem jut ki a válogatott.

Bravúr lenne a győzelem az eddig veretlen svájciak ellen, de a csapat mindent meg fog tenni – hangzott el az elutazás előtti sajtótájékoztatón.

Ugrai Roland szerint a csapat már jobb ellenfelekkel szemben is bizonyított. „Azt gondolom, hogy elöl elég erősek, hátul viszont sebezhetőek, ha lehet ezt mondani; igazából nem személyre szabottan sebezhetőek, hanem nagyon nagy presszinget próbálnak alkalmazni, és ezt kell kihasználnunk, mert lesz területünk” – vélekedett a válogatott labdarúgó.

A szövetségi kapitány is bizakodó a szombati meccs előtt – bár a keretre most komolyabb terhelést tettek a megszokottnál, sérülés miatt senki nem hiányzik. „Jó úton haladunk, a srácok kicsit fáradtak, tegnap két nagyon jó edzésünk volt. Sérülés viszont nincs, mindenki egészséges. Én bizakodóan nézek a svájci mérkőzés elé. A játékosok lábaiban már most, október elejére is sok mérkőzés van, erre is figyelnünk kell, de mindenképpen jó úton járunk” – emelte ki Bernd Storck.

A magyar válogatott már biztosan nem lehet ott a jövő nyári oroszországi világbajnokságon. Svájc egy győzelemmel már szinte biztosan csoportelsőként jutna ki a vébére. A magyar válogatott jövő kedden egy itthoni, Feröer elleni mérkőzéssel zárja a sorozatot.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!