2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kubatov: Az ultrák nagyon sok kárt is okoztak

2015. december 29., kedd 18:29, frissítve: kedd 18:29

Több év kell ahhoz, hogy az ultrák által a magyar labdarúgásnak okozott károkat helyre lehessen hozni – mondta Kubatov Gábor az Inforádió Aréna című műsorában.

Az FTC elnöke úgy fogalmazott: sokan azért nem járnak meccsre, mert úgy tudják, hogy ott mindig balhé van. Kubatov ezen változtatna, egyebek között azzal, hogy továbbra is marad a szurkolók által rengeteget bírált vénaszkenneres beléptető rendszer.

„Ultrákról beszélünk most, azokról az ultrákról, akik azonkívül, hogy rendkívüli módon tudnak szurkolni egy csapatnak – ami tényleg egyedülálló –, nagyon sok kárt is okoztak a magyar labdarúgásnak. Hogyha ön leül egy hölggyel vagy egy asszonnyal beszélgetni, hogy miért nem jön meccsre, akkor azt mondja, hogy azért, mert ott mindig balhé van” – fogalmazott.

Kubatov Gábor hozzátette: a Ferencváros nézőszáma az általánosan tapasztalható nézőszámapadás ellenére is stabil. „Nekünk nem esett a nézőszámunk, talán csak néhány száz főt, de a Fradi nézőszáma most is 8200 fő átlagosan” – jelentette ki.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!