2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Fesztivállal búcsúztathatják a szurkolók az Eb-csapatot

2016. április 13., szerda 20:40

Május 22-én búcsúzhatnak el a drukkerek az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott játékosaitól. A Budapest Parkban koncertek sora várja a szurkolókat a Bon voyage! fesztiválon, és ekkor derül majd ki az is, hogy melyik dal lesz a válogatott himnusza.

„Az éjjel soha nem érhet véget…” A szurkolók által leporolt klasszikus is felcsendül majd május 22-én, amikor a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói elbúcsúzhatnak a csapattól, amely kiharcolta az Európa-bajnoki szereplés jogát.

A csapat búcsúztatását a Budapest Parkban rendezik május 22-én. Az eseményen a hazai könnyűzenei előadók is képviseltetik magukat, a szurkolóknak pedig egy CD is készül. „Elsősorban azoknak szól a CD, akik majd júniusban útnak fognak indulni, és a helyszínen fogják a csapatot buzdítani, és természetesen mindenki másnak is, aki itthonról fogja a csapatot biztatni. Én azt szeretném, ha ez a válogatáslemez a nyár filmzenéje vagy aláfestő zenéje lenne. Mindenki szerepel rajta, aki jelen pillanatban aktív a hazai könnyűzenében” – mondta Lofti Begi DJ, producer.

A stúdiómunkák már elkezdődtek, a lemezen szereplő dalok közül kerül majd ki ugyanis a válogatott Eb-himnusza, amelyet a szurkolók szavazhatnak meg a május 22-i koncerten a Budapest Parkban. Az esemény a Bon voyage! fesztivál nevet kapta.

Dzsudzsák Balázs videoüzenetben fejezte ki örömét, hogy ezen az estén a csapat együtt mulathat a szurkolókkal. „A csapat nagyon örül annak és én is személy szerint, hogy egy ilyen dolog kipattant a fejekből. Hogy mi lenne, ha az Eb előtt a csapat részt venne közösen egy olyan rendezvényen, ahol rólunk van szó, és meg tudjuk ünnepelni közösen a szurkolókkal, azokkal az együttesekkel, énekesekkel, barátokkal, akik szinte részesei ennek a sikernek, és a csapat életében részt vettek” – fogalmazott a válogatott csapatkapitánya.

A Bon voyage! fesztiválra már megkezdődött a jegyértékesítés. A belépők 1790 forintba kerülnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!